Je bekijkt de reis...

a
A
11 maart 2015 20:07 | Door: Truus en Jan Kirkels
Hoi Manon,
Bedankt voor je update van 10 maart. Leuk om te lezen wat jij/jullie doen in Afrika. Hoe is het klimaat en de omgeving?
Hoe zijn de mensen met wie je werkt?
Het lijkt ons best interessant om in 'n ander land 'n tijdje te leven en werken.
Maak er iets moois van geniet van alles wat op je pad komt...
Het allerbeste toegewenst en de hartelijke groeten van Truus en Jan Kirkels
15 maart 2015 19:08 | Door: Manon Hulsbosch
Hallo Truus en Jan,
Dankjewel voor jullie reactie. Het is hier iedere dag rond de 25 a 30 graden. Het waait wel veel. Het gaat hier nu richting herfst.
De omgeving is erg mooi. Veel mooie plekken en hele mooie stranden. Omdat ik in Elim zit, een stuk van de stad af heb je een hele mooie omgeving.
Groetjes Manon
21 maart 2015 14:08 | Door: Yvonne Op het Veld
Hoi Manon,
ik heb jouw verslagen gelezen. Volgens mij heb al veel mooie en leuke en interessante dingen gezien.
Het werk lijkt me ook heel interessant. Moet je hard werken? Heb je ook het gevoel dat je veel leert? Hoe zijn de mensen met wie je moet werken, behulpzaam?
En de gehandicapten, welke leeftijd hebben ze?
Hoe gaat het met de taal? Is autorijden een probleem, druk of zo?
Mis je Swalmen en iedereen al? Doe maar niet! Geniet van alles ook de kleine dingetjes doe maar veel ervaringen op, dit zal je zeker helpen bij jou toekomstplannen.
Nou Manon, blijf schrijven, ik vind het leuk om te lezen.
De tijd vliegt hier maar zeer zeker ook voor jou om!
groetjes van de Ophetveldjes
22 maart 2015 11:29 | Door: Johan Engelen
Hoi Manon,
Ik zal mij eerst even voorstellen, ik ben een neef van Bert Hulsbosch, ik ben onlangs bij "mijn" tante Trees in Linne geweest samen met mijn vader. Ik heb je daar vorig jaar trouwens ook eens ontmoet samen met je moeder. Trees heef me je mailadres gegeven en vandaar dat ik je nu dit mailtje stuur.
Leuk verslag om te lezen hoor, echt een andere wereld denk ik hé, erg leerzaam om daar eens rond te kijken. Kom je veel armoede tegen of valt dat mee? Hoelang blijf je daar? Ik wens je in ieder geval een heel fijne tijd daar toe en lees je verslagen graag.
Johan Engelen